Steel Manufacturing

Samspil mellem håndværk og engineering øger udviklingsstyrken


R&D Steel er en af Danmarks førende inden for svejsning, projektering og fremstilling af stålleverancer. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at vi kan eksekvere projekter af høj kvalitet.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes problemstilling, hvor fokus er på at fastlægge de konkrete behov og mål, da det sikrer en færdig løsning, som matcher kundens forventninger. I alle vores projekter har vi fokus på hurtig eksekvering af vores projekter til en konkurrencestærk pris. Vores stærke setup af underleverandører gør os i stand til at udvælge de rette eksperter til den rigtige pris.

Viden fra flere industrier skaber nye vinkler
Vores indsigt fra forskellige industrier medvirker til en solid basis for overførsel af viden fra én opgave og industri til andre opgaver i andre industrier. Det danner grundlaget for nye vinkler på vores kunders projekter og øger dermed værdien af løsningerne.

Vi har bred erfaring som leverandør af både enkeltstyk komponenter og totalleverancer inden for følgende industrier:

  • Flyindustrien
  • Grøn energi
  • Byggeri og anlæg
  • Maskinindustrien

Bred vifte af fagdiscipliner effektiviserer dit projekt
R&D Steel har adgang til en bred vifte af ingeniørdiscipliner. Samspillet mellem håndværk og engineering øger vores udviklingsstyrke og giver nye muligheder for vores projekter.

Samtidig sikrer samspillet, at alle vinkler bliver belyst undervejs i processen. Det betyder blandt andet, at vi allerede kan tilpasse ændringer i designfasen, hvilket giver økonomiske og tidsmæssige besparelser for kunden.

R&D Steel er auditeret i henhold til DS/EN 1090-1 og ISO 3834-2 - EXC4.