Om R&D

Passion for Engineering


R&D er en fremtrædende international rådgivende og udførende ingeniørvirksomhed. Rødderne blev sat i 2005 i Hinnerup.

R&D står for Research & Development, og vi er en udførende og rådgivende ingeniørvirksomhed med særlig ekspertise inden for systemløsninger til industrien. I alle løsninger sikrer vi et tæt samspil mellem vores forskellige kompetenceområder. Vi servicerer en lang række større kunder, hvoraf flere er med til at sætte dagsordenen i både dansk og international industri. Det sker med baggrund i vores passion for ingeniørarbejde og udfordrende opgaver.

Høje ambitioner

R&D har store ambitioner for fremtiden, og vi arbejder kontinuerligt både på videreudvikling af medarbejdere og forretning samt af samarbejdet med nuværende og potentielle kunder. I den proces er det et vigtigt element, at ejerne er en del af dagligdagen både som igangsættere internt og eksternt og i det daglige samarbejde med kunder og medarbejdere.

150 kompetente medarbejdere
R&D’s vigtigste ressource er vores medarbejderstab, som består af mere end 150 ingeniører.

Medarbejderne arbejder med stor kompetence både selvstændigt og som et stærkt team. R&D har flere specialister ansat, som altid kan supplere med deres tekniske indsigt i selv meget specifikke områder. Vi arbejder dagligt målrettet på at hjælpe kunderne med at føre deres idéer og planer ud i livet.

R&D er ISO 9001:2015-certificeret samt certificeret og prækvalificeret i Achilles JQS.

Ejerforhold
R&D består af de fem datterselskaber R&D Test Systems A/S, R&D Tools & Structures A/S, R&D Engineering A/S, R&D Prague A/S og R&D Steel A/S. Alle fem er ejet af R&D Group A/S.

Læs om vores cookie- og persondatapolitik her.