R&D styrker afdelingen i Aalborg

Siden etableringen af kontoret i Aalborg i 2015 er efterspørgslen efter R&D’s kompetencer vokset, og derfor har ingeniørvirksomheden valgt at styrke deres tilstedeværelse i det nordjyske med større lokaler.


Da R&D åbnede kontoret i Aalborg i 2015 var det på baggrund af efterspørgsel fra lokale kunder inden for vind- og anden vedvarende energi. Siden åbningen har ingeniørvirksomheden oplevet stor succes i regionen og imødekommer dette med udvidelse af lokalerne. Med det udgangspunkt vil ingeniørvirksomheden styrke deres markedsposition og kompetenceområder i regionen.

Bedre og bredere perspektiv på kundens projekter
”Vi har de sidste par år haft stor succes med vores kunder i regionen, og med udvidelsen følger vi med efterspørgslen. Med de nye lokaler har vi mulighed for at tilføre ekstra ressourcer og kompetenceområder til afdelingen, hvilket skaber bedre og bredere perspektiver på kundens projekt,” siger Axel Manøe Jepsen, Administrerende Direktør i R&D.
Succesfuld udvikling
Med udvidelsen af afdelingen ønsker R&D at komme endnu tættere på nye såvel som eksisterende kunder i området. ”Vi mener, at en lokal forankring gør en forskel for kunderne. Derfor er vi glade for den succesfulde udvikling for afdelingen i Aalborg, da det viser, at vi har valgt den rigtige strategi,” siger Axel Manøe Jepsen og fortsætter: ”Samtidig håber vi på at kunne udvide og indlede flere spændende projekter med både eksisterende og nye kunder i regionen.”

R&D medvirker til fleksibilitet hos Siemens
R&D har gang i mange projekter for lokale kunder, herunder Siemens’ afdeling i Aalborg. De ser fordele i at supplere deres interne ressourcer med eksterne konsulenter, da det giver fleksibilitet. ”Vi gør brug af eksterne konsulenter når det peaker, et projekt skal løses hurtigt eller har behov for ekstra ressourcer i en begrænset periode,” udtaler Mads Kelter-Wesenberg, Head of Process Engineering hos Siemens Wind Power og fortsætter: ”Vi har gennem flere år haft et godt samarbejde med R&D, hvor de enten har suppleret os med volumen eller specialviden. Derfor er vi glade for, at de styrker deres position i regionen.”