R&D ekspanderer og åbner kontor i Kolding

Ingeniørvirksomheden R&D har succes i trekantområdet, og etablerer derfor nyt kontor i Kolding. Kontoret er en tilknytning til de allerede eksisterende afdelinger i Danmark og Tjekkiet.


Som led i den positive udvikling R&D oplever i trekantområdet, etableres nyt kontor i Kolding. Kontoret, som bliver en tilføjelse til de eksisterende afdelinger i Hinnerup, Aalborg, Lindø og Prag, samt lokale ressourcer på Sjælland, skal styrke ingeniørvirksomhedens aktiviteter i regionen. Ekspansionen er i overensstemmelse med ingeniørvirksomhedens strategiske planer om, at en lokal forankring gør en forskel for kunderne.

Øget tilstedeværelse i lokalområdet
Kontoret i Kolding skal understøtte ingeniørvirksomhedens tilstedeværelse i området, og give mulighed for at indlede et tættere samarbejde med kunderne i trekantområdet og Vestdanmark. ”Med den fortsatte vækst og efterspørgsel efter vores ekspertise i området, er dette en mulighed for at komme endnu tættere på både nuværende og kommende kunder,” siger Axel Manøe Jepsen, Administrerende Direktør i R&D og fortsætter: ”Vi skal gribe de vækstmuligheder, der ligger i at samarbejde tæt med vores kunder.”
Lokal forankring skaber værdi for kunderne
R&D’s ambition er, at alle kontorer skal engagere sig i lokalt samarbejde, som skaber værdi for kundens forretning. Det nye kontor i Kolding vil give kunderne bedre adgang til R&D’s kompetencepalette: ”Med lokale ressourcer vil vi få muligheden for yderligere at målrette vores fokus, så vi fortsat kan skabe værdifulde resultater for vores kunder,” siger Axel Manøe Jepsen.

Værdiskabende specialister
Foruden den geografiske udvidelse har R&D også fokus på at specialisere sig yderligere. ”R&D’s brede vifte af specialiserede kompetencer gør det muligt at tilføre den rette viden, som kunderne må efterspørge. Vores kompetenceniveau skal forstærkes yderligere, hvorfor vi gerne vil rekruttere flere specialister inden for projektledelse, mekanik, software, hydraulik, automatisering, el, struktur og fundamenter,” siger Axel Manøe Jepsen.