Hydraulisk systemdesign

Design og udvikling af kundetilpassede løsninger


R&D arbejder med et højt fagligt niveau indenfor design, modellering, simulering og udvikling af kundetilpassede hydrauliske systemløsninger. Det sker med stor erfaring inden for det komplicerede krydsfelt mellem hydraulik, software og mekanik.

Vores medarbejdere har gennem en længere årrække designet og udviklet løsninger til virksomheder i mange brancher. R&D samarbejder oftest med kunderne hele vejen fra konceptudvikling over udførelse og test til implementering af komplicerede løsninger til eksempelvis test af heavy duty systemer. Det giver rigtig gode muligheder for at assistere kunden i videreudviklingen af deres idéer - specielt i konceptfasen.I alle løsninger prioriterer vi områder som kvalitet og optimering, hvilket danner basis for lang levetid på de færdige anlæg.

R&D har erfaring med et bredt udvalg af hydrauliske systemløsninger til eksempelvis heavy duty testsystemer, produktionssystemer, mobilhydraulik, pitchsystemer og udvikling af prototyper.

”Ved at optimere og arbejde med simulering finder vi f.eks. et bedre layout til systemet, laster på det mekaniske system udlæses, krav til hydraulik identificeres og styringsalgoritmer designes”

Rico Hjerm Hansen, Civilingeniør og Ph.D., R&D