R&D søger en teknisk projektleder, midt- og vestjylland

Som teknisk projektleder vil du blive tilknyttet vores testafdeling, hvor du sammen med kunderne skal gennemføre projekter på et højt teknisk niveau. Vi udvikler og leverer teknisk komplicerede systemer, som anvendes i vindindustrien, olie- & gasbranchen samt flyindustrien. Systemerne udvikles i samarbejde med både danske og udenlandske kunder. Afdelingen for testsystemer beskæftiger godt 50 dygtige ingeniører med speciale inden for mekanik, hydraulik, el, software og projektledelse.

R&D er en udførende og rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på industrien. Vi arbejder målrettet med at hjælpe vores kunder med at føre deres idéer og planer ud i livet. Vores godt 150 ingeniører drives netop af arbejdet med at udvikle innovative løsninger i tæt samarbejde med både vores kunder og kolleger. Målet er løsninger, som styrker kundens forretning.

Teknisk projektleder med erfaring inden for test systemer til vindindustrien
Vi søger en teknisk projektleder, som skal hjælpe vores kunder inden for vindindustrien med gennemførsel af testaktiviteter. Du vil i perioder blive udstationeret ved kunden, hvor du skal stå for teknisk vejledning og koordinering af testaktiviteter.

Teknisk fyrtårn
Du har en naturlig interesse for avancerede maskiner og mekaniske produkter. Du har en teknisk videregående uddannelse, og har mindst 5 års erfaring med test – gerne inden for vindindustrien.
Det er essentielt, at du kan tiltræde rollen som det tekniske fyrtårn, samtidig med at du har fokus på den overordnede projektkoordinering. Det er ligeledes vigtigt, at du har en naturlig og professionel tilgang til kunder.
Sidst men ikke mindst har du masser af energi og humør, som smitter af på dine kolleger.

Bliv en del af vores team
R&D har stor fokus på medarbejdernes faglige udvikling. Vi kan tilbyde dig en plads i vores stærke team, hvor du får mulighed for at arbejde med projekter og opgaver, som både matcher og udfordrer dig. Du bliver ligeledes en del af et team, hvor der er stor fokus på det sociale fællesskab.

Løn tilbydes efter kvalifikationer.

Ansøgning
Send din ansøgning inklusiv CV til mae@rdas.dk. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peder Rasmussen på plr@rdas.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.