R&D Steel søger smede og svejsere

Er du på udkig efter nye udfordringer, hvor du har mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for svejsning, projektering og fremstilling af stålleverancer til blandt andet fly- og maskinindustrien?
R&D Steel er flyttet i nye og større faciliteter, hvor de søger 3 svejsere eller smede, som vil blive en del af et team af 8 ansatte med stort engagement og en høj grad af faglig stolthed i en større international virksomhed.R&D Steel er specialister i svejsning, projektering og fremstilling af stålleverancer. Vi har bred erfaring som leverandør af både enkeltstyk komponenter og totalleverancer til kunder inden for grøn energi, byggeri og anlæg, fly- samt maskinindustrien. Vores afdeling har adgang til en bred vifte af ingeniørdiscipliner. Samspillet mellem håndværk og engineering øger vores udviklingsstyrke og giver nye muligheder for vores projekter.

Som ansat i R&D Steel vil du få mulighed for at varetage en bred vifte af svejse- og projekteringsopgaver. Du vil blive en del af udviklingsprojekter, som spænder lige fra udlevering af arbejdstegning til færdigt produkt. Du vil i samarbejde med både vores ingeniører samt service- og montagemedarbejdere sikre, at alle vinkler bliver belyst undervejs i processen.

Primære arbejdsopgaver:
 • Smede- og svejsearbejde af både enkeltstyk komponenter og totalleverancer
 • Opbygning og tilpasning af konstruktioner
 • Samarbejde med ingeniører samt service- og montagefolk
 • Svejseopgaver i sort stål fra tynd til svært gods
 • Svejsning med metode 136/138 & 141.

Har du flair for at skabe løsninger af høj kvalitet?
Vi forventer, at du er en rutineret og dygtig svejser eller smed. Yderligere er du fleksibel, proaktiv og trives godt med at arbejde i et miljø, hvor vi lægger vægt på nøjagtighed og kvalitet, men ikke mindst teamwork.

Din profil:
 • Du har erfaring med at læse og arbejde efter tekniske arbejdstegninger
 • Du har erfaring med svejsning
 • Uddannet klejnsmed eller har erfaring inden for jern- og metalindustrien
 • Du udviser selvstændighed, og du kan fastholde fokus på det væsentlige og nødvendige, når du oplever at befinde dig i pressede situationer
 • Du kan samarbejde på tværs af fagdiscipliner

Hvad kan vi tilbyde?
R&D har stor fokus på medarbejdernes faglige udvikling. Vi kan tilbyde dig en plads i vores team, hvor du får mulighed for at arbejde med alsidige opgaver, som både matcher og udfordrer dig. Du vil opleve et uformelt arbejdsmiljø med en ligeværdig omgangstone, hvor alle samarbejder for at nå vores fælles mål.

Derudover tilbyder vi:
 • Personaleforening, som flere gange årligt arrangerer aktiviteter lige fra gokart og madlavningskursus til fredagsbar og sportslige arrangementer
 • Nye faciliteter
 • God kantineordning

Løn tilbydes efter kvalifikationer.

Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Hinnerup.
Send din ansøgning her.

Indkommende ansøgninger vil blive behandlet løbende, og vi vil besætte stillingerne så snart de rette kandidater er fundet.
Tiltrædelse snarest muligt.

Vi gør opmærksom på, at svartiden kan være længere end normalt grundet sommerferie.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jonas Ditlevsen på jod@rdas.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.