R&D søger softwareudviklere

Har du lyst til at udvikle og programmere styresystemer til nogle af verdens største og mest avancerede testsystemer til vind- og flyindustrien? Har du interesse for systemdesign, styring og programmering? Vil du have muligheden for at arbejde sammen med nogle af de dygtigste udviklere inden for dansk industri? Så bliv en del af R&D's afdeling for Test Systemer, hvor du er sikret en bred vifte af udviklingsopgaver inden for design, udvikling og programmering af styresystemer til industrielle testbænke.

En af verdens største og mest avancerede testsystemer til vindindustrien
R&D Test Systems udvikler og leverer komplette turn-key testsystemer til kunder inden for vind-, fly og olie & gasindustrien. Gennem en årrække har afdelingen opbygget unikke kompetencer og systemforståelse inden for udvikling af heavy-duty industrielle løsninger til en lang række store og internationalt anerkendte virksomheder. Afdelingen leverede i efteråret en af verdens største og mest avancerede testsystemer til HALT-test (accelereret udmattelsestest) af komponenter op til 10 MW store vindmøller. Læs mere om testbænken her.

Vil du have indflydelse på styringen af vores næste testbænk?
Som softwareudvikler i vores afdeling for Test Systemer vil du få mulighed for at få indflydelse på styringen af nogle af verdens største testbænke til industrien. Du vil blive en del af krævende og teknisk udfordrende udviklingsprojekter i samarbejde med kunder og kolleger, herunder idriftsættelse og indkøring af testsystemer hos kunder i både ind- og udland.

Primære arbejdsopgaver:
 • Designe og programmere styresystemer til industrielle testbænke
 • Indkøre enkeltkomponenter og komplette testbænke hos kunder
 • Udvikle standarderne for R&Ds software codebase
 • Være med til at udvikle og indføre Industry 4.0 og IoT-løsninger


Interesse for systemdesign, styring og programmering
Vi ser gerne, at du har interesse for systemdesign, styring og programmering. Yderligere forventer vi, at du er drevet af en nysgerrighed for problemløsning og udvikling samt i stand til at sætte dig ind i komplekse systemer.

Vi forventer at du har erfaring med minimum to af følgende områder:
 • Programmering af hardware, herunder feks. Arduinoer, PLC'er eller lignende.
 • Programmering i feks. Python, C#, TwinCAT, LabVIEW
 • PLC-programmering (Struktureret Tekst)
 • Kommunikation med sensorer (Digitale, Analoge samt diverse Bus forbindelser)
 • User Interface programmering (C# WPF)
 • Programmering af værkøjer i VBA
 • Dataopsamlingssystemer
 • Versionsstyring (GIT)


Bliv en del af teamet
R&D har stor fokus på medarbejdernes faglige udvikling. Vi kan tilbyde dig en plads i vores team, hvor du får mulighed for at arbejde med alsidige opgaver, som både matcher og udfordrer dig. Du bliver ligeledes en del af et team, hvor der er stor fokus på det sociale fællesskab.

Løn tilbydes efter kvalifikationer.

Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Aarhus, men med mulighed for i perioder at arbejde fra ét af vores andre kontorer i Aalborg, Kolding eller Lindø. I den sammenhæng skal du ligeledes forvente, at du i perioder kan blive placeret hos en kunde.
Send din ansøgning her
Indkommende ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peder Lund Rasmussen på plr@rdas.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.