R&D søger maskiningeniører med konstruktionserfaring

Er du en dygtig maskiningeniør, der har erfaring med at konstruere bevægemekanik til levnedsmiddelindustrien? Og vil du udvikle dig gennem de mest interessante opgaver for de største maskinproducenter i Danmark? Så bliv en del af R&D's afdeling for Engineering & Automation, hvor du er garanteret alsidige opgaver og et attraktivt fagligt miljø, hvor du både får mulighed for at rådgive kunder til de rigtige løsninger samt konstruere prototyper.

Rådgiv og konstruer til Danmarks maskinproducenter
Hos R&D bliver du en del af en alsidig hverdag, hvor konstruktion af bevægemekanik og procesudstyr er i fokus. Du samarbejder tæt med vores kunder inden for bl.a. fødevareindustrien, maskinindustrien og procesindustrien, så ventiler, pumper og andre mekaniske dele får optimal kvalitet.

Du vil oftest være med fra start til slut på opgaver - fra salg til designbeskrivelse, kontakt med leverandører og kunder samt konstruktion af produkter i CAD. De fleste af opgaverne vil kræve, at du løser dem ude ved kunden.

Få frihed til at gøre en forskel
Vi er anerkendte for at hjælpe vores kunder med at føre deres tanker ud i livet, og vi ser ofte vores idéer blive til virkelighed. Hos R&D kan du blive en vigtig del af disse krævende og teknisk udfordrende udviklingsforløb, hvor du arbejder tæt sammen med både kunden og dine kolleger hos R&D. Du får mulighed for at forene dine personlige og faglige kompetencer med opgaver, som både matcher og udfordrer dig.

Udvikl dig fagligt i et team med skarpe kompetencer

Som medarbejder hos R&D har vi også høj fokus på din faglige udvikling. Vores palette af opgaver er meget bred, og der vil altid være mulighed for at deltage i projekter, som både udfordrer og udvikler dig. Vi arbejder alle tæt sammen i en flad organisation. Det gælder både vores ejere, de nyuddannede, erfarne og dem som er under uddannelse.

Vi vil gerne have dig med ombord hos R&D, hvis du er højt kvalificeret og blandt de dygtigste i branchen. Herudover forventer vi følgende:

  • Uddannet maskiningeniør eller produktionsteknolog
  • Erfaring med konstruktion af avancerede maskiner og/eller mekaniske produkter
  • Erfaring med konstruktion af levnedsmiddeludstyr og/eller procesudstyr
  • Erfaren bruger af et eller flere 3D CAD-programmer
  • Prioriterer arbejde højt og har lyst til at være en aktiv del af teamet
  • Drives af muligheden for at lære nyt
  • Har en fleksibel indstilling både hvad angår opgaver og arbejdssted

Bliv en del af teamet
R&D har stor fokus på medarbejdernes faglige udvikling. Vi kan tilbyde dig en plads i vores team, hvor du får mulighed for at arbejde med alsidige opgaver, som både matcher og udfordrer dig.

Vi har fleksible arbejdstider og en lang række personalegoder, såsom kantineordning, frugtordning samt en personaleforening, som arrangerer aktiviteter cirka en gang i måneden.

Du vil enten blive tilknyttet vores afdeling i Hinnerup nær Aarhus eller Kolding.

Løn tilbydes efter kvalifikationer.
Send din ansøgning her.
Indkommende ansøgninger vil blive behandlet løbende, og vi vil besætte stillingen, så snart den rette profil er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Andersen på tha@rdas.dk eller +45 2084 2758.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Creating Value Through World-Class Engineering
R&D er en udførende og rådgivende ingeniørvirksomhed med særlig fokus på systemløsninger til industrien. Vi servicerer en lang række større kunder, hvoraf flere er med til at sætte dagsordenen i både dansk og international industri. Vores godt 160 ingeniører og specialister drives af arbejdet med at udvikle innovative løsninger i tæt samarbejde med både vores kunder og kolleger. Vi udvikler og leverer løsninger til blandt andet vind-, fødevare- og flyindustrien.