R&D søger en erfaren projektleder til afdelingen for testsystemer

Som projektleder hos R&D Testsystemer skal du sammen med vores projektchef sikre gennemførelsen af udvalgte leveranceprojekter. Vi udvikler og leverer teknisk komplicerede systemer, som anvendes i vindindustrien, olie- & gasbranchen samt i flyindustrien. Systemerne udvikles i samarbejde med både danske og udenlandske kunder. Afdelingen for testsystemer beskæftiger godt 60 dygtige ingeniører med speciale inden for mekanik, hydraulik, software og projektledelse.


R&D er en udførende og rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på industrien. Vi arbejder målrettet med at hjælpe vores kunder med at føre deres idéer og planer ud i livet. Vores 150 ingeniører drives netop af arbejdet med at udvikle innovative løsninger i tæt samarbejde med både vores kunder og kolleger. Målet er løsninger, som styrker kundens forretning.

Brug din erfaring med projektledelse og tekniske indsigt i tværfaglige projekter
Vores forretning inden for testsystemer er vokset stabilt gennem en årrække, og vi har nu brug for mere ledelseskraft. Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Hinnerup, hvor du vil blive ansvarlig for at styre udviklingsprojekter fra start til slut.

Erfaren Projektleder
Du har en naturlig interesse for avancerede maskiner og mekaniske produkter. Du har en teknisk videregående uddannelse, og har arbejdet som projektleder på større projekter i mindst 3 år.
Du har erfaring med:
  • Motivation og ledelse af projektingeniører
  • Sikre overblikket over projektporteføljen og styring af ressourcer
  • Risiko og økonomistyring på projekter
  • Gennemførsel af mersalg
  • Eksekvere større indkøb

Sidst men ikke mindst har du masser af energi og humor, som smitter af på dine kollegaer.

Bliv en del af vores team
R&D har stor fokus på medarbejdernes faglige udvikling. Vi kan tilbyde dig en plads i vores stærke team, hvor du får mulighed for at arbejde med projekter og opgaver, som både matcher og udfordrer dig. Du bliver ligeledes en del af et team, hvor der er stor fokus på det sociale fællesskab.

Løn tilbydes efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send din ansøgning inklusive CV til mae@rdas.dk senest d. 15.12.2017. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Bruun på +45 52 18 03 15 eller via sbu@rdas.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.