R&D søger en automationsingeniør

Vil du have muligheden for at arbejde sammen med nogle af de dygtigste udviklere inden for dansk industri? Så bliv en del af R&D's afdeling for Engineering & Automation, hvor du er sikret et bredt spænd af opgaver, lige fra udvikling af avancerede systemer til programmering af industrimaskiner.

Brug din erfaring og tekniske indsigt i tværfaglige projekter
R&D oplever en massiv vækst og en stærkt stigende efterspørgsel, og vi søger derfor en ny medarbejder. Som automationsingeniør vil du få mulighed for at arbejde med krævende og teknisk udfordrende udviklingsprojekter i samarbejde med både kunder og kollegerne hos R&D, herunder idriftsættelse og indkøring af anlæg hos kunder i ind- og udland.

Primære arbejdsopgaver
  • Udvikling af avancerede systemer
  • Programmering af industrimaskiner, herunder projektering af HMI og PLC
  • Fejlfinding og analyseopgaver
  • Idriftsættelse af systemer

Automationsingeniør med interesse for avancerede maskiner
Du har en interesse for avanceret el-design, software og avancerede maskiner, og du har en teknisk videregående uddannelse.
Vi forventer, at du har erfaring med følgende:
  • PLC-programmering i Rockwell og Siemens
  • IO-test og generel indkøring
  • Dokumentation og brugermanualer

Bliv en del af teamet
R&D har stor fokus på medarbejdernes faglige udvikling. Vi kan tilbyde dig en plads i vores team, hvor du får mulighed for at arbejde med alsidige opgaver, som både matcher og udfordrer dig. Du bliver ligeledes en del af et team, hvor der er stor fokus på det sociale fællesskab.

Løn tilbydes efter kvalifikationer.

Afhængig af din bopæl vil du blive tilknyttet en af vores afdelinger i enten Aarhus, Kolding og Odense. I den sammenhæng skal du ligeledes forvente, at du i perioder kan blive placeret hos en kunde i det pågælgende nærområde.
Send din ansøgning her

Indkommende ansøgninger vil blive behandlet løbende, og vi vil besætte stillingen, så snart den rette profil er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Andersen på tha@rdas.dk eller 2084 2758

Vi glæder os til at høre fra dig.

R&D - Creating Value Through World-Class Engineering
R&D er en udførende og rådgivende ingeniørvirksomhed med særlig fokus på systemløsninger til industrien. Vi servicerer en lang række større kunder, hvoraf flere er med til at sætte dagsordenen i både dansk og international industri. Vores godt 140 ingeniører og specialister drives af arbejdet med at udvikle innovative løsninger i tæt samarbejde med både vores kunder og kolleger. Vi udvikler og leverer løsninger til blandt andet vind- og flyindustrien, herunder testsystemer med avancerede reguleringssløjfer.