R&D søger en projektleder

Som projektleder vil du blive tilknyttet Test Systems afdelingen, hvor du sammen med projektteamet skal sikre gennemførelsen af udvalgte leveranceprojekter. Testafdelingen udvikler og leverer teknisk komplicerede systemer, som anvendes i vindindustrien, olie- & gasbranchen samt flyindustrien. Systemerne udvikles i samarbejde med både danske og udenlandske kunder. Afdelingen for testsystemer beskæftiger godt 50 dygtige ingeniører med speciale inden for mekanik, hydraulik, el, software og projektledelse.

R&D er en udførende og rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på industrien. Vi arbejder målrettet med at hjælpe vores kunder med at føre deres idéer og planer ud i livet. Vores godt 150 ingeniører drives netop af arbejdet med at udvikle innovative løsninger i tæt samarbejde med både vores kunder og kolleger. Målet er løsninger, som styrker kundens forretning.

Brug din erfaring med projektledelse og tekniske indsigt i tværfaglige projekter
Vores forretning inden for testsystemer er vokset stabilet gennem en årrække, og vi har nu brug for mere ledelseskraft. Vi søger derfor en projektleder, som vil blive tilknyttet vores hovedkontor i Hinnerup eller vores afdeling i Aalborg eller på Lindø.

Erfaren projektleder
Du har en naturlig interesse for avancerede maskiner og ledelse af tekniske projekter. Du har en teknisk videregående uddannelse, og et par års erfaring som projektleder.
Du har erfaring med:
• Motivation og ledelse af projektingeniører
• Sikre overblikket over projektporteføljen og styring af ressourcer
• Risiko og økonomistyring på projekter
• Gennemførsel af mersalg
• Eksekvere større indkøb

Sidst men ikke mindst har du masser af energi og humør, som smitter af på dine kolleger.

Bliv en del af vores team
R&D har stor fokus på medarbejdernes faglige udvikling. Vi kan tilbyde dig en plads i vores stærke team, hvor du får mulighed for at arbejde med projekter og opgaver, som både matcher og udfordrer dig. Du bliver ligeledes en del af et team, hvor der er stor fokus på det sociale fællesskab.

Løn tilbydes efter kvalifikationer.

Ansøgning
Send din ansøgning inklusiv CV til mae@rdas.dk senest d. 15.09.2017. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peder Rasmussen på plr@rdas.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.