R&D søger en maskiningeniør med erfaring inden for test

Skal du være med til at sikre gennemførsel af testprojekter på et teknisk højt niveau? Vi søger en maskiningeniør til vores kontor på Lindø, som har erfaring inden for gennemførsel af test.

Du vil blive tilknyttet vores testafdeling, som beskæftiger 50 dygtige ingeniører med speciale inden for mekanik, hydraulik, el, software og projektledelse. Vi udvikler og leverer teknisk komplicerede systemer, som anvendes i vind-, fly- og olie- & gasindustrien. Systemerne udvikles i samarbejde med både danske og udenlandske kunder.

R&D er en udførende og rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på industrien. Vi arbejder målrettet med at hjælpe vores kunder med at føre deres idéer og planer ud i livet. Vores godt 150 ingeniører drives netop af arbejdet med at udvikle innovative løsninger i tæt samarbejde med både vores kunder og kolleger. Målet er løsninger, som styrker kundens forretning.

Krævende og teknisk udfordrende projekter
Vi vil gerne have dig med ombord, hvis du er højt kvalificeret og blandt de dygtigste i branchen. Du vil blive en del af krævende og teknisk udfordrende udviklingsforløb, hvor du arbejder tæt sammen med både kunderne og kollegerne hos R&D.

Vi forventer at du:
  • Er uddannet maskiningeniør
  • Har erfaring med test af tungt maskineri
  • Har erfaring inden for vindmølleindustrien
  • Drives af at lære nyt
  • Bosiddende i nærheden af Lindø
  • Erfaring med kundekontakt

Det er en fordel, hvis du har erfaring med teknisk projektledelse.

Sidst men ikke mindst har du lyst til at være en del af et team, og har masser af god energi og humor, som smitter af på dine kolleger og kunder.

Faglig udvikling i et kompetencestærkt team
Som medarbejder hos R&D har vi fokus på din faglige udvikling. Vi kan tilbyde dig en plads i vores team, hvor du får mulighed for at arbejde med projekter og opgaver, som både matcher og udfordrer dig.
Du bliver ligeledes en del af et team, hvor der er stor fokus på det sociale fællesskab.

Ansøgning
Send din ansøgning inklusiv CV til mae@rdas.dk senest d. 15.09.2017. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peder Rasmussen på plr@rdas.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.