Bliv en del af teamet

R&D oplever en massiv vækst grundet en stærkt stigende efterspørgsel efter vores ydelser. Vi løser interessante og udfordrende opgaver hos virksomheder, som er med til at sætte dagsordenen i både dansk og international industri.

Vi er derfor på udkig efter flere kompetente og engagerede medarbejdere, som har mod på spændende opgaver i et stærkt fagligt og socialt miljø.

Vil du vide mere om, hvad en plads i R&D's team giver af muligheder for dig, er du meget velkommen til at kontakte os.

Rekruttering

Fastansættelse
Som fastansat i R&D kan du se frem til en hverdag med over 150 kolleger, teknisk krævende udfordringer og en arbejdsplads med et attraktivt socialt miljø.
Ligesom vores kunder, udvikler vi os hele tiden. Det betyder, at vi løbende har brug for nye kompetente medarbejdere, som er blandt de dygtigste i branchen.
Vi har stort fokus på vores medarbejderes faglige udvikling. Vores opgave-palet er meget bred, og der vil altid være mulighed for at deltage i projekter, som udfordrer og udvikler dig.

Freelancer
Hos R&D søger vi løbende kompetente selvstændige freelanceingeniører, der ønsker at være tilknyttet et erfarent ingeniørhus.

Som freelancer med tilknytning til R&D, vil du blive en del af et stærkt fagligt netværk, hvor du får lejlighed til at bruge dine kompetencer i udfordrende opgaver hos industriens store spillere. Når vi finder opgaver, der matcher din profil, bliver du tilbudt en plads i projektet. Samtidig står vi også til rådighed, når du mangler hjælp til en opgave.

Vil du vide mere om, hvad en plads i R&D's team giver af muligheder for dig, er du velkommen til at kontakte os.