Luftfart

Stort fokus på kundetilpassede løsninger


R&D har et solidt fodfæste på markedet for udvikling af industrielle testsystemer og vores erfaringer med udvikling af netop heavy-duty testløsninger er yderst relevante for flyindustrien.

Vi har gode erfaringer med at leve op til de høje krav, som findes hos kunderne i branchen og kan håndtere de udfordringer, som følger med.


Vi fokuserer på de kundetilpassede løsninger og tager altid udgangspunkt i kundens situation. Vores medarbejdere kan agere sparringspartner på et meget tidligt stadie i kundernes projekter, hvilket kan hjælpe vores kunder med at få valgt det rette grundlæggende testprincip.

I samarbejde med flere internationale samarbejdspartnere har vi udviklet og leveret en testbænk til test af flymotorer, hvor R&D har været ansvarlige for projektledelse, design, beregning, levering og indkøring af systemet


Ydelser
Bred pallette af ydelser
R&D tilbyder en skarp ingeniørmæssig kompetence i kraft af vores stærke interne netværk af godt 150 medarbejdere. Vores ingeniører har stor viden og bred erfaring i design, udvikling og projektledelse. Vores ydelser er opdelt i fire hovedområder. Vi arbejder naturligvis også på tværs af ydelsesområderne.